Have we lived and fought in vain?

Egentligen är det väl lite för mycket hipster över att gå omkring med en egendesignad (”designad”) tröja med ett citat på som nästan ingen känner igen för att jag skall vara helt bekväm med det. Men den fungerar, åtminstone just nu, på sf-kongresser. Och kanske inte över huvud taget i några andra sammanhang. På science fiction-kongresser är den å andra sidan väldigt mycket en samhörighetsmarkör. Om man nu skulle behöva sådana.

Litteratur är, som vi alla vet, serious business.

One thought on “Have we lived and fought in vain?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>