Tystnad

Läsning pågår

1 år!

Vet ni vad? Tystnad fyller ett år idag. Hurra, hurra, hurra, hurra!

Och det innebär att det är, eh, ungefär 4,5 år sedan jag började bokblogga. Tystnad är ju min tredje bokblogg, men jag har importerat i stort sett alla inlägg från de tidigare bloggarna hit. Däremot är den första där jag har sällskap, vilket jag tycker är väldigt trevligt. (Även om jag ibland får komplex för att Johan skriver mycket mer än jag, men lika tokigt som i den där drömmen jag hade för ett år sedan blev det ju inte.)

10 kommentarer

  1. Jag skall börja skriva mer om obskyr tysk litteratur. Det är för lite obskyr tysk litteratur på Tystnad.

    //JJ

  2. Det finns ju någon som balanserar ut Johans produktivitet, i alla fall.

  3. Grattis på ettårsdagen :)

  4. Grattis! Hoppas att du/ni fortsätter i minst 4,5 år till.

  5. Här kommer ett stort GRATTIS! Alldeles för sent men ändå lika glatt :D

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑