Tystnad

Läsning pågår

Metabloggande, del 2

Som en fortsättning på Johans inlägg: om det råkar vara så att man inte tycker att jag och Johan är en särskilt bra kombination, utan kanske tycker antingen att ”Johan är mycket roligare än Maria, jag bryr mig inte om hennes inlägg med rumpor” eller att ”Johan spammar för mycket och jag vill bara läsa Maria”, så har ju WordPress den trevliga möjligheten att man kan välja att RSS-prenumerera på bara en av oss. RSS-flöde för bara mina inlägg hittar man här och för Johans inlägg här. Jag tror inte att någon av oss skulle bli ledsen över att bli bortvald, haha. Yay för valmöjligheter!

(Sedan måste jag säga att det känns konstigt att kalla honom Johan här. Han heter ju Julle!)

3 kommentarer

  1. Och om man inte använder RSS kan man bokmärka http://www.tystnad.net/author/maria/ eller http://www.tystnad.net/author/johan/ istället för att gå direkt på tystnad.net.

    //JJ

  2. Haha. Två metabloggare och så dyker filuren upp som inte skrivit något sedan februari. Förvirringen är total!

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑