Läsning pågår

Fyra nyanser av lila

Efter ett utbrott om fantasyläsare och Spartacus-tittare på Vildvittra orkar jag bara vara ytlig här. Titta så fint dagens bibliotekslån matchar!

Akta dig för att färdas alltför fort – Philip Teir
Bland träden – Gyrðir Elíasson
En lång vinter – Colm Tóibín
Kura skymning – Josefin Roos

2 kommentarer

  1. Birgitta Wall

    Vilka fina böcker du valt! Framsidan är viktig ju. Både Akta dig för att färdas alltför fort och Kura skymning tyckte jag mycket om. Jag läser också mycket skönlitteratur och brukar läsa din blogg. Kura skymning hittade jag på biblioteket och blev tagen av stämningarna i boken. Varje mening är unik i sig, ett eget litet poem. Det är inte ofta man kommer över sådana böcker.
    Hälsar, Birgitta

    • Maria

      Vad kul att höra. Jag har inte läst Kura skymning än, för som vanligt lånade jag med mig mer än jag hinner läsa, men någon gång ska jag låna den igen.

Kommentera

© 2021 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑