Tystnad

Läsning pågår

Bröd över mycket tvivelaktigt vatten

I kategorin ”konstiga saker jag hittar på jobbet” finns denna fantastiskt obegripliga boktitel. Jag undrar om någon kan förklara den för mig. Jag undrar också om det är bättre att fatta – om det nu finns något att fatta – eller bättre att bara ha roligt åt att den är så knarkig.

6 kommentarer

 1. Underbar titel! den kan betyda vad som helst. Du måste läsa :)

  • Maria

   15 maj 2013 at 20:10

   Hehe. Jag är faktiskt inte ett dugg sugen på att läsa den, även om jag gillar att titta på den. ;)

 2. Jag tror att det är en förvirrad översättning av ”Bridge over troubled water”. Sådär som man översatte till och från cowboyengelska när man var åtta-nio år och inte riktigt kunde engelska.

 3. Ha! Den har jag läst. För mycket, mycket länge sedan. Det fanns en förklaring i boken. Om jag minns rätt handlade det om hur man fångar fisk. Eller möjligen måsar. (Man kastar alltså brödet som bete.) Tror jag.

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑