Läsning pågår

Ett annat sätt att sortera ett bibliotek

Ur The Magicians av Lev Grossman:

5 kommentarer

 1. Anna

  <3

 2. Nike

  Älsk <3

 3. Nahal

  Har haft den svenska översättningen i hyllan ganska länge, känns som att det är dags att ta fram den (även om jag misstänker att den inte gör sig lika bra).

  • Maria

   När jag har läst om den i olika bloggar har jag fått intrycket att de som har läst översättningen har varit mindre positiva än de som som har läst den på engelska. Men det behöver ju inte bara ha med översättningen att göra – att gruppen som har läst på engelska säkert har ett större intresse för genren, exempelvis.

 4. Nahal

  Det är just samma intryck jag fått, vilket är anledningen till att jag dragit mig för att börja läsa den.

Kommentera

© 2022 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑