Tystnad

Läsning pågår

Länkhög

Tor.com firar fem år med att ge ut en gratis e-bok som innehåller noveller som tidigare har publicerats på webbplatsen. Det är en riktig tjockis (om man kan säga så om e-böcker?) med 151 noveller av författare som Elizabeth Bear, Charles Stross m.fl. Finfint! Man måste registrera sig för att få tag i den, men det kan i alla fall jag leva med.

På tal om gratis e-böcker har Swedish Zombie publicerat novellantologin Bländverk, med olika sorters skräckiga noveller av svenska författare. Ladda ner!

På tal om gratis e-böcker är det fint med ställen där man kan fylla sin läsplatta med klassiker (och nya böcker som författarna har släppt fria), som exempelvis Feedbooks där jag plockade diverse saker innan jag reste bort. (Påminn mig om att blogga om hur jävla irriterande alla i Wuthering Heights är någon dag.)

Tycker du också att det var ett stort misstag att sammanslagningen av Random House och Penguin fick det tråkiga namnet ”Penguin Random House” när man kunde ha valt det episkt mycket bättre namnet ”Random Penguin”? Den här bloggen kanske kan vara till tröst.

Fantastiknovelltävlingen kör i år igen. Deadline 31 augusti.

5 kommentarer

  1. Haha! Dom ÄR jävligt irriterande i Wuthering Heights. Det är få böcker som jag är så arg på :p

  2. Å ja, jag vill också läsa om hur sjukt irriterande alla är i Wurthering heights, det är nog ett år sen jag läste och skrev om det själv men jag har inte glömt…

  3. Tack för länkarna! Random Penguin var fantastisk. :)

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑