Tystnad

Läsning pågår

Caitlin Moran-bild nr 873

201309_moran

Den mest fotade personen på Bokmässan i de Twitter/Instagram/Fb-flöden jag följer måste vara Caitlin Moran. Det här är mitt bidrag, knäppt i fredags under bokbloggmaffians mingel, då folk plötsligt började stå tryckta mot ett fönster och spana på våningen nedanför.

2 kommentarer

  1. Jag har noterat att hon verkar väldigt populär och undrar varför. Jag har ingen aning om vem hon är. (Ja, jag kan googla men det är roligare att gå omkring och förundras över detta enorma intresse.)

    • Hon är mest känd för att ha skrivit en feministisk självbiografi (typ) som heter How to Be A Woman/Konsten att vara kvinna som det blev en del tjoho om för något år sedan. Men jag tror att främsta anledningen till att folk blir så till sig över henne är att hon är fantastiskt rolig att lyssna på live. Massor av energi osv. :)

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑