Läsning pågår

Jag vill ha Frostskymning! Nu!

Jag peppar sällan inför kommande böcker på samma sätt som jag ibland fnattar ur inför kommande filmer eller tv-serier, eller ser fram emot vissa böcker så mycket att jag slänger mig på dem så fort de ges ut. Inte ens när det gäller författare som jag räknar som favoriter blir det särskilt mycket OMG GE MIG. Det är mer ”Ja, det var ju trevligt. Den ska jag läsa någon gång.” Liksom, jag har fortfarande inte läst Karens Russells novellsamling Vampires in the Lemon Grove som släpptes för ett år sedan. Jag vet inte riktigt vad bristen på fnatt beror på, men skit samma.

Det här året finns det faktiskt en bok som jag längtar väldigt mycket efter och det är Frostskymning av Anders Björkelid. Frostskymning är fjärde och sista delen i fantasysviten Berättelsen om Blodet. Jag tyckte om del ett och två, och älskade den tredje:

201401_bjorkelid

I mars släpps fjärde. Woho!

8 kommentarer

 1. Nike

  Åhh, kanske dags för mig att läsa del två snart då (kanske så tidigt som nästa år till och med! …är inte heller någon fnattare.)

  • Maria

   Hehe. Jag funderar på att läsa om alla tre innan den fjärde kommer, men sådana planer brukar det inte bli så mycket av.

   • Nike

    Säg upp dig från jobbet! Har hört att man får mycket tid över då. Och böcker är ju gratis på biblioteket :)

 2. Jenny B

  I mars? Jippi, nu längtar jag också! Det visste jag inte, men jag har funderat på när det skulle vara dags, så tack så mycket för info.

 3. Anna (Bokstävlarna)

  Jag vill också ha Frostskymning nu! Jag älskade också tredje boken. Prackar på den där bokserien på alla stackars kids som besöker bibblan i jakt på fantasy. :)

  • Maria

   Haha, det brukar jag också göra. Den, Guldkompassen och Trollkarlen från Övärlden brukar vara de första jag försöker med. ;)

 4. yasuisora

  Ser också mycket fram emot den boken! Mars är inte så långt borta nu!

Kommentera

© 2021 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑