En enkät från Bokbabbel.

Läser just nu: These Days Are Ours av Michelle Haimoff och jag är inte riktigt vän med den. Jag växlar ständigt mellan att gilla den och irriteras av den. Jag började även läsa Hål i huvudet av Jenny Jägerfeld för ett tag sedan, men är osäker på om jag ska fortsätta. Den är inte alls lika rolig som hennes senare böcker, utan är hittills mest ältande.

Borde eller skulle vilja läsa just nu: Jag borde läsa Fevre Dream av George R. R. Martin, för det är bokcirkel om den nästa vecka. Jag ska börja på den imorgon, har jag tänkt.

Sugen på att köpa: Inget. Skumt.

Bok eller annan kulturupplevelse jag mest ser fram emot i vår: Jag har just nu totalt hjärnsläpp när det gäller vuxenutgivningen i vår, men på ungdomssidan är jag nyfiken på kommande översättningar av Salla Simukka (Vit som snö), Melina Marchetta (Ett folk utan land) och Siri Pettersen (Odinsbarn).

Annars har jag en skrivgrupp tillsammans med Nahal, Åka, Torill och Daniel m.fl. och vi har pratat om att åka iväg och ha skrivhelg någon gång i vår. Hyra något ställe och bara avskärma oss från omvärlden. Det ser jag väldigt mycket fram emot och hoppas att det blir av.

Antal biblioteksböcker hemlånade: Tio. Ehrm.

Om Lena Dunham och Caitlin Moran skulle hamna i en battle skulle — vinna. Motivera! Caitlin Moran kan väl prata sönder vem som helst, eller?