Tystnad

Läsning pågår

Ovärdigt

bokcirkels

Detalj från bokomslag.

Första tanken: Det står åtminstone genast klart vilken typ av lite bredare målgrupp förlaget tänker sig.

Andra tanken: Men det här är ju fan direkt ovärdigt. Så såg inte omslaget ut när jag beställde boken. Då hade jag aldrig köpt den. Boken jag precis har köpt har inte bara stämplat mig som en bokcirkelmänniska, utan också bestämt sig för att jag vill prata om litteratur men inte riktigt vet hur man gör.

Tredje tanken: Borde jag göra mig av med den här boken? Slänga den? Ge bort den efter att ha klippt bort en bit av omslaget?

1 kommentar

  1. Jag har letat efter en blogg med fokus på böcker ett tag, och inte riktigt hittat rätt. Men jag gillar din starkt och kommer återkomma, bara det kommer lite inlägg ;)
    Skrattade för mig själv åt detta! Vad vill man med denna märkning? Finns det någon som skulle köpa en bok för att den innehåller dessa frågor? Vilka böcker får denna märkning? Särskilt bra bokcirkelsböcker? Jag vill veta mer!

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑