Läsning pågår

Nördbokcirkel i Uppsala

I artikeln Nörden har blivit tjej nämndes det nya nätverket Geek Women Unite! Jag har blandat mig i dess Uppsalagrupp och sparkat igång en bokcirkel som lite lagom luddigt ska inrikta sig på fantasy och science fiction med feminism- och/eller hbtq-vinkel.

Vårt första möte blir den 23/3 då vi ska diskutera den feministiska science fiction-klassikern The Female Man (Honmänniskan på svenska) av Joanna Russ. Intresserad? Gå med i Facebook-gruppen och anmäl dig till evenemanget.

2 kommentarer

 1. admin

  Jag vill också! :)
  Vad synd att ni ska hålla till i Uppsala, och inte Stockholm, annars hade jag garanterat anmält mig!

  Fast… hmm… man borde kanske dra igång något liknande i Stockholm? :D
  Anna Sellin, 19 feb 2010 kl 17:27

 2. admin

  Go for it!
  Om du startar en sån grej i Stockholm kanske jag är med på den också. ;)
  Maria Nygård, 20 feb 2010 kl 13:56

Kommentera

© 2024 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑