Tystnad

Läsning pågår

Lila böcker och bokflytt

lila.jpg Snowflake vill se lila böcker. Det här är de lila böcker jag har hos mig för tillfället. Hm, nästan alla är fantasy… Var har jag hört förut att lila är en fantasyfärg?Jag och Markus ska flytta väldigt snart. En andrahandslägenhet igen, delvis möblerad. Den här har en bokhylla som täcker en hel vägg, nästan, så med den och min egen bokhylla skulle jag få plats med alla mina böcker där. Frågan är bara om jag orkar. Om jag släpar dit alla böcker jag har lämnat i kartonger hos mina föräldrar så måste jag släpa bort dem igen om elva månader. Och flytta böcker är ju skitkul, verkligen…

3 kommentarer

  1. Sedär, den fjärde som har Lian Hearn! Ett hem utan böcker nämner kopplingen lila-fantasy, http://etthemutanbocker.blogspot.com/2009/06/snowflake-matchar-bokmanias-utmaning-om.html, men fler kan ju ha tänkt det.

  2. ”en bokhylla som täcker en hel vägg” *dreglar* Nice! Lycka till med flytten!

  3. Tack för tipset, jag vill gärna ha med min blogg på bokbloggar.nu :)Bokhyllor över en hel vägg låter ju helt underbart! Klart böckerna ska upp då! Nästan ett helt år, ju…

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑