Läsning pågår

Nu har det hänt

Jag har börjat tappa kollen på vilka böcker jag har och inte har. För ett tag sedan skrev jag om omslagen till A Song of Ice and Fire-böckerna och hävdade då att jag inte hade den tredje delen. Men när jag nu rotade i en kartong i mitt gamla rum så upptäckte jag att det har jag visst – med det plastiga omslaget. Dessutom har jag även den fjärde delen i den plastiga versionen. Tjena. Det innebär ju att jag har två inbundna A Feast for Crows. Oops. Det var ju jävligt nödvändigt. Tur att den ena inhandlades för nästan ingenting på bokrean…Det kan såklart skyllas på att större delen av mina böcker har varit packade i lådor hos mina föräldrar sedan oktober och på att jag är en rätt virrig människa, men för några år sedan skulle jag haft stenkoll på vad jag hade och inte hade. De börjar visst bli ganska många.

4 kommentarer

 1. Johan

  Jag har fortfarande koll! :) På mina böcker, då.//JJ

 2. R

  Vet precis hur det är, alla dessa böcker. Det är som att leta bland sina minnen när man hittar sina gamla böcker.Och tack så mycket för en väldigt högkvalitativ blogg. Jag läser den varje dag. Tycker speciellt mycket om dina inlägg om litteraturvetenskap och litteraturdiskussioner, som jag saknar från min egen studietid.Kram

 3. Maria

  R – Tack. Vad glad jag blir. :)

 4. Ika

  Jag tror att de flesta bokköpare i något skede når den här punkten. :) De senaste åren har jag varit med om närbesläktade situationer – jag har köpt dubletter av böcker som jag redan ägde sedan tidigare, jag har låtit bli att köpa böcker i tron att jag redan har dem och jag har trott att jag gjort mig av med böcker som jag fortfarande har kvar. Min osentimentala sida anser att det här helt enkelt är tecken på att jag har för många böcker. Min bokälskande sida anser att man inte kan ha för många böcker…

Kommentera

© 2024 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑