April
Frances, del 1 – Johanna Hellgren (serie)
Frances, del 2 – Johanna Hellgren (serie)
Salvage the bones – Jesmyn Ward
Det är så logiskt att alla fattar utom du – Lisa Bjärbo
Allt jag säger är sant – Lisa Bjärbo
Den absolut sanna historien om mitt liv som halvtidsindian – Sherman Alexie
Cirkeln – Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren
Cowgirls – Karolina Bång (serie)

Maj
Nybörjarguide till livet eller kaosteori – Lia Hill
The Devil’s Hand – M.E. Patterson
Dash & Lily’s Book of Dares – Rachel Cohn & David Levithan
Splitter – Charles Benoit
Ellen, Sorken och hemligheten – Maria Frensborg
Söta pojkar är bara på låtsas – Moa Eriksson Sandberg

Om mars var månaden då jag mest läste serier, var april månaden då jag först knappt läste alls och sedan mot slutet lyckades bryta läsdöden med ungdomsböcker. (Yay för Lisa Bjärbo, och mina kollegor som beordrade mig att läsa henne.) Jag var också osmidig och försökte läsa en snuskig serie på tåget.

Ungdomsboksläsandet fortsatte i maj, med undantag för Elitistmörkerklubbens bokcirkelbok The Devil’s Hand. Jag tror att jag ska köra en vecka med ungdomsbokstema här någon gång framöver. Måste bara hinna/orka skriva alla inlägg till den först, heh.