Tystnad

Läsning pågår

Några länkar

Jag irriterar mig på skildringar av våldsamhet och passion i dagboken, skriver om bilden av människor i fantasylitteratur på Catahya och har recenserat Legenden om Kråkan på samma sida.

4 kommentarer

  1. Åh, Legenden om Kråkan låter intressant (kommenterar inte på Cathaya, är en medlem) trots dina förbehåll! Har du läst Clem Martinis Stormen och Farsoten?

  2. Ah! Je m’excuse, ser att DET HAR DU JU.

  3. Mm, Legenden om Kråkan är intressant, men bör nog läsas på engelska. Dels på grund av den fjärde delen som inte finns på svenska och dels på grund av att språket enligt vissa är bättre.Stormen har jag läst, som du såg, men Farsoten har inte blivit av ännu. :)

  4. AH! Ska tänka på saken, är i den något tröga upptakten till Locke Lamoras lögner och hoppas verkligen på att bli indragen i något storslaget.Farsoten är i högen och väntar – jag gillade Stormen minns jag.

Kommentera

© 2019 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑