Läsning pågår

Trevliga nyheter

svb.jpg 1. Igår var jag på biblioteket och bläddrade i senaste Svensk bokhandel. Titta, där är jag och Bokbloggar.nu. Haha.2. Idag läste jag hos Vertigomannen att CJ Håkansson har en ny roman på gång. Oooh. Jag hoppas på bra skit. (Så här tyckte jag om hans debut Fjärilen från Tibet.)

4 kommentarer

 1. Herr Arnes Penningar

  Grattis;-)Och så har du en störstskön blogg också…Ps. Herr Håkanssons nya roman kommer det att slå gnistor (kroppsdelar?) kring.ds

 2. Sofie

  Jag tycker det är ett fantastiskt initiativ du har tagit och det är jättekul att hitta nya böcker, genrer och bloggar som man vill följa. Lycka till med alla projekt.

 3. Magix

  Grattis, vad kul!!(och lite kul också att min blogg syntes på bilden ;))

 4. Maria

  Tack, tack. :)

Kommentera

© 2021 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑