Tystnad

Läsning pågår

Bokmässan-enkät

Loka Kanarp har gjort en enkät för Bokmässebesökare.

Namn: Maria
Hemort: Uppsala
Jag har varit på bokmässan i Göteborg (ggr): Det blir första gången på lördag.
På årets bokmässa ska jag: Träffa andra bokbloggare på bokbussen (det finns biljetter kvar!) och i bloggcafét och trängas bland montrarna. Jag planerar inte att försöka se så mycket som möjligt för det skulle säkert vara jobbigt. Istället siktar jag på små förlag, serier och annat som inte passar i huvudfåran.
Mitt bästa bokmässeminne: Lite svårt att svara på med tanke på att jag inte har varit där ännu, men ögonblicket då en av mina kollegor meddelade att hon kunde ta mina jobbpass på bibblan i helgen var väldigt trevligt.
Några böcker som jag ser fram emot: Jag har inga särskilda inköp planerade.
Jag hoppas få se: Trevliga människor som jag förut bara har haft kontakt med på nätet och många mindre förlag.
Jag hoppas slippa: Att förvandlas till en svettpöl och att bli på dåligt humör av trängseln.

1 kommentar

  1. Anna S (Bokstävlarna)

    25 juni 2011 at 23:16

    Räkna med att få sällskap till seriemontrarna! Jag tänkte också hoppa över de stora förlagen och satsa på de små, och serieförlagen är ju nästan ett måste i sammanhanget.
    24 sep 2010 kl 10:02

Kommentera

© 2020 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑