Läsning pågår

Squee!

Det var ju Kontrast i helgen och jag ska skriva mer om det sedan, men jag börjar med en liten snutt.

Den första programpunkten var squeediskussionen där folk helt enkelt tipsade varandra om bra saker. Jag var inte med där eftersom jag hade annat för mig (antagligen satt jag i kommittérummet och matade skrivaren med papper), men när jag studsade in i där efteråt för att sätta ut namnskyltar och vattenglas till nästa panel passade jag på att mobilfota tipsen som var uppskrivna på tavlan. Jag märkte det inte då, men nu när jag går igenom helgens foton ser jag ju att någon har tipsat om Bokbloggar.nu. Någon squeeade för min sida! Jag blir så glad!

(Och så får jag dåligt samvete för den pinsamt långa kön av bloggare som vill vara med, men som jag inte har hunnit lägga till den senaste tiden.)

Vem vare? Vem vare som squeeade?

5 kommentarer

 1. Arina

  Det var Fia! (tror jag, pinsamt om jag minns fel)

  • Maria

   Jo, hon har avslöjat sig. ;)

 2. Fanny G

  Aha där är kö?! Jag har skickat in flera gånger utan resultat, men då ska jag bara ge mig till tåls alltså. Jag trodde att sidan var inaktiv – nu vet jag bättre. :)

  • Maria

   Den är periodvis inaktiv när jag inte har tid att ta hand om den. Ber om ursäkt för att du har fått vänta, men jag ska ta tag i det snart. :)

   • Fanny G

    Inga problem. Den som väntar på något gott… ;)

Kommentera

© 2021 Tystnad

Tema av Anders NorenUpp ↑